O nama

Redox je porodična kompanija koja je nastala pre svega iz velike ljubavi prema motornim vozilima, auto industriji, kasnije i zbog velikog iskustva u toj branši, koje smo stekli kako u inostranstvu tako i u našoj zemlji. Vrednost i kvalitet koju dajemo kupcima je nešto što nas motiviše iz dana u dan, i što nas pokreće da budemo još bolji.

Pružamo usluge servisa akumulatora, montaže akumulatora, kao i dijagnostike instalacije vozila savremenom aparaturom. Pored toga što smo ovlašćeni servis za akumulatore, ovlašćeni smo prodavci i zastupnici ruskog brenda akumulatora „AKOM“, čiji akumulatori nude garanciju i do 52 meseca!

Nešto novo u našem gradu, samo u Beogradu od sada je dostupna i usluga dostave i ugradnje akumulatora na željenu adresu. Jedan poziv vas deli od novog akumulatora, koji birate uz pomoć stručnog lica sa višegodišnjim iskustvom.

Kako bismo vam olakšali održavanje vašeg ljubimca, kod nas ćete pronaći i kvalitetnu auto kozmetiku za savršen sjaj i čistoću, obaveznu auto opremu za tehnički pregled vozila kao što su prva pomoć, trokut, bezbednosni prsluk, sajla za vuču i ostale bitne stvari, poput kablova za startovanje.

Putem naše online prodavnice poručivanje nikad nije bilo lakše, opremite vaš automobil odgovarajućim zimskim gumama sa dva klika! Isporučujemo svu našu robu putem kurirskih službi u roku od 24h. Online prodavnica radi 7 dana u nedelji, tako da možete biti bezbrižni, jer štedimo vaše dragoceno vreme provedeno u saobraćaju.
servis akumulatoraservis akumulatoraservis akumulatoraservis akumulatora